Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Επέστρεψαν στη… βάση τους οι «πράσινοι»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Επέστρεψαν στη… βάση τους οι «πράσινοι»

Οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προπονήθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Έλληνες διεθνείς αλλά και τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναχώρησε για τη Λιθουανία για λογαριασμό της Εθνικής του.

Οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους χθες στην Πορταριά. Σήμερα λοιπόν προπονήθηκαν και πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, το «παρών» δεν έδωσαν οι Έλληνας διεθνείς αλλά και ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναχώρησε για τη Λιθουανία για λογαριασμό της Εθνικής του ομάδας.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και αύριο (7/9) το απόγευμα, ενώ το Σάββατο (8/9) θα δώσουν στο ΟΑΚΑ ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Λαύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version