ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παϊρότζ: Θα αιτηθεί άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού!

Ο Παϊρότζ είναι αποφασισμένος να αιτηθεί άρση της «πράσινης» ευρωπαϊκής τιμωρίας!

Παϊρότζ: Θα αιτηθεί άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού!

Μόνο οι υπογραφές μένουν για να περάσει στα χέρια του Παϊρότζ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με λίγα λόγια μόνο τα τυπικά μένουν για να αλλάξει σελίδα το «τριφύλλι».

Την ίδια στιγμή όμως και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ο Παϊρότζ είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευρωπαϊκού αποκλεισμού, τον οποίο έχει επιβάλει στον Παναθηναϊκό η UEFA λόγω των οφειλών της διοίκησης Αλαφούζου.

Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να «σβήσει» την ποινή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναμένεται να παραδώσει στην αρμόδια αρχή της UEFA, τις αποπληρωμές και τον διακανονισμό των χρεών.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν αυτά είναι αρκετά για να άρει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.