ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Καμία επίσημη πρόταση σε Πιλάβιο

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, παρά τα δημοσιεύματα, φαίνεται να μην έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Καμία επίσημη πρόταση σε Πιλάβιο

Παναθηναϊκός

Διάφορα δημοσιεύματα εχθές ανέφεραν ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει δεχτεί πρόταση από τον Παϊρότζ για να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα χθεσινά δημοσιεύματα ο Παϊρότζ πιέζει μάλιστα τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ. Παρόλα αυτά ο Πιλάβιος ανέφερε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από τον Ταϊλανδό αλλά επεσήμανε ότι υπήρξε κάποια επαφή μέσω ενδιάμεσου.

Παναθηναϊκός

Ο Πιλάβιος ξεκαθάρισε ότι μόνο αν δεχτεί πρόταση απευθείας από τον Παϊρότζ, θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι πολύ… ζεστός στο να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου στην ΠΑΕ. Παρόλα αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο άλλο τρόπο, όπως ας πούμε σαν νομικός σύμβουλος.

Όλη αυτή η… κουβέντα όμως είναι υποθετική μιας και προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να επικοινωνήσει απευθείας μαζί του ο Παϊρότζ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.