ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκραντ: Παραμένει ως σύμβουλος στην Ινδία

Ο Αβράαμ Γκραντ θα παραμείνει στο πόστο του, σύμφωνα με τον νυν τεχνικό της ομάδας.

Γκραντ: Παραμένει ως σύμβουλος στην Ινδία

Ο Αβράαμ Γκραντ μετέβη στο ΟΑΚΑ μαζί με τους Παϊρότζ και Πιτ Πιενγκμπονσάντ, παρακολουθώντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας.

Ο Ισραηλινός αναμένεται να λάβει ενεργό ρόλο στο τριφύλλι όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ, αλλά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Έλκο Σκιατόρε, δεν θα αφήσει το πόστο του στην North East United.

O Σκιατόρε, νυν προπονητής της ινδικής North East United και διάδοχος του Γκραντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέφερε ότι ο Ισραηλινός θα παραμείνει ως σύμβουλος, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δήλωση Σκιατόρε για Γκραντ

«Ο Γκραντ θα υπάρχει στο πλάνο σαν σύμβουλος. Δεν θα χρειάζομαι την άδεια του για να αλλάξω το σύστημα ή να επιλέξω άλλον για την ενδεκάδα. Για την καθημερινότητα, έχουμε την ευθύνη εγώ και ο βοηθός μου και αν έχουμε ανάγκη από συμβουλή ή υποστήριξη, τότε ο Γκραντ θα είναι εκεί να μας βοηθήσει. Η διαδικασία της επιλογής των Ινδών ποδοσφαιριστών άρχισε από την περίοδο που ο Γκραντ ήταν προπονητής. Οπότε, όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον έλεγχο του και αυτός θα εγκρίνει την απόκτηση τους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.