ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες ενόψει για Αποστολάκη!

Ο Κώστας Αποστολάκης κερδίζει τις εντυπώσεις στην προπόνηση και δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα εν δράσει...

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες ενόψει για Αποστολάκη!

Ο φετινός Παναθηναϊκός απαρτίζεται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και μέχρι στιγμής, οι μικροί φαίνεται να ανταποκρίνονται στα «θέλω» του Γιώργου Δώνη.

Ο Έλληνας κόουτς έχει ρίξει στη μάχη παίκτες όπως τον Μπουζούκη, τον Εμμανουηλίδης αλλά και ο Μαυρομμάτης και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα νεαρά ταλέντα της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του σε κάποιο επίσημο ματς του τριφυλλιού είναι και ο Κώστας Αποστολάκης. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Δώνης έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του Αποστολάκη στα φιλικά και την προετοιμασία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε τον Αποστολάκη να αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ χαφ, την οποία καλύπτουν ως τώρα οι Κουλιμπαλί και Γιόχανσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.