ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: «Θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό εάν…» (pic)

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποκάλυψε το άγχος που είχε το καλοκαίρι, μιλώντας παράλληλα -αστειευόμενος- για την πιθανότητα αποχώρησής του.

Λεκαβίτσιους: «Θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό εάν...» (pic)

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής Λιθουανίας για τα «παράθυρα» του Σεπτέμβρη στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Λεκαβίτσιους απάντησε αστειευόμενος, ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που το τριφύλλι συνέχιζε στις διοργανώσεις της FIBA και στο Basketball Champions League, αντί της Euroleague.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε -σε σοβαρό ύφος- το άγχος που είχε μέχρι να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, καθώς παρά το γεγονός πως η παραμονή του ήταν σχεδόν δεδομένη, ο 24χρονος γκαρντ ανέμενε την οριστική απόφαση του τριφυλλιού, πριν από την 1η Ιουλίου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/Urbodo/status/1038068255200608256

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...