ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

To ποστάρισμα του Ντομινίκ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (pic)

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, με αφορμή τη σημερινή επέτειο από την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

To ποστάρισμα του Ντομινίκ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (pic)

Ηταν 7 Σεπτεμβρίου του 1995, όταν ο τεράστιος Ντομινίκ Γουίλκινς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και στο ΟΑΚΑ μαζεύτηκαν πάνω από 15.000 οπαδοί της ομάδας για να τον αποθεώσουν.

Ο Αμερικανός, που παραμένει το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει μπάσκετ, θυμήθηκε τη στιγμή και έκανε ανάλογο ποστάρισμα στα social media.

Θυμάμαι πολύ έντονα την ημέρα που έφτασα για να παίξω για τον Παναθηναϊκό: πεταλούδες, ανατριχίλα και ενθουσιασμός. Η πρώτη μου προπόνηση έγινε ενώπιον 15.000 φιλάθλων, που φώναζαν και τραγουδούσαν για μένα. Ευχαριστώ για τις ξεχωριστές στιγμές. Τι υπέροχο συναίσθημα να κερδίζεις τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο και το Κύπελλο Ελλάδας»“, έγραψε ο Ντομινίκ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.