ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα δοκιμών κόντρα στο Λαύριο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει σήμερα το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς τους διεθνείς παίκτες του.

Ώρα δοκιμών κόντρα στο Λαύριο για τον Παναθηναϊκό

Το Λαύριο θα αντιμετωπίσει σήμερα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην preseason, με δυνατές προπονήσεις και… στοχευμένα φιλικά παιχνίδια, με σκοπό να παρουσιαστεί σε πλήρη ετοιμότητα, όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις σε Basket League και Euroleague.

Σήμερα το απόγευμα, (18:30) οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν στο ΟΑΚΑ το Λαύριο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, δίχως την αρωγή των διεθνών καλαθοσφαιριστών τους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννης έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή της «γαλανόλευκης», ενώ ο Λεκαβίτσιους στην αντίστοιχη της Λιθουανίας για τα «παράθυρα» του Σεπτέμβρη στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Έστω και χωρίς τους διεθνείς, ο Πασκουάλ θα έχει την ευχέρεια να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα, υποδεχόμενος την ομάδα του πρώην παίκτη του, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.