ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Παίζει» το σενάριο της Παιανίας

«Ανοιχτό» το ενδεχόμενο επιστροφής στην Παιανία για το τριφύλλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παναθηναϊκός: «Παίζει» το σενάριο της Παιανίας

Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί εδώ και κάποια χρόνια το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, αλλά δεν αποκλείεται να «παίξει» και το σενάριο επιστροφής στην Παιανία.

Η Παιανία χρησιμοποιείται από την «πράσινη» Ακαδημία, ωστόσο η πιθανότητα επιστροφής και της πρώτης ομάδας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ιδίως μετά τη χθεσινή επίσκεψη των Παϊρότζ – Γκραντ στο Κορωπί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες εντόπισαν και επεσήμαναν αρκετές ελλείψεις στο «Γ. Καλαφάτης», κατά την ξενάγησή τους εκεί από τον Νίκο Νταμπίζα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, η οποιαδήποτε εξέλιξη (εάν υπάρξει) επί του θέματος, θα σημειωθεί στο μέλλον, όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ΠΑΕ. Τότε θα φανεί εάν η νέα διοίκηση επιλέξει να «τρέξει» το σενάριο επιστροφής στην Παιανία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...