ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αλλαγές, δοκιμές και… Μακέντα!

Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο σημερινό φιλικό τεστ του τριφυλλιού στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Αλλαγές, δοκιμές και... Μακέντα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ένα φιλικό τεστ το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Nations League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν να φανερώνουν στον αγωνιστικό χώρο την ίδια -καλή- εικόνα που είχαν και στα ματς με Ξάνθη και Λαμία, αν και σήμερα θα λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ελέω τραυματισμών και εθνικών ομάδων.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης βλέπει το εν λόγω παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά και νέο σύστημα, καθώς, απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξει μια παραλλαγή στην «πράσινη» διάταξη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντί για το 3-4-2-1, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με δυάδα στην επίθεση (3-5-2), η οποία θα αποτελείται από τους Καμπετσή και Σέχου, με τον Χατζηγιοβάνη πίσω τους σε ελεύθερο ρόλο.

Πλην της διάταξης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επικείμενη συμμετοχή παικτών όπως ο Νώντας Παντελάκης στην τριάδα της άμυνας, ο Αργύρης Καμπετσής στην πρώτη του ως βασικός στο τριφύλλι, αλλά και ο Σέχου, τον οποίο ο Δώνης πιστεύει αρκετά και αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες.

Παράλληλα, το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει την ανεπίσημη πρώτη εμφάνιση του Φεντερίκο Μακέντα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τη φόρμα του στην προπόνηση, αλλά η ένταξή του στην ενδεκάδα θα γίνει σταδιακά, με τον Δώνη να του δίνει -όπως όλα δείχνουν- χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος.

Συν τοις άλλοις, στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται δύο στελέχη της περσινής Κ-17, οι Ηλιάδης και Μαυρουδής, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.