ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβολία: Τρία μετάλλια για τους «πράσινους»

Νέα διάκριση για το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού.

Τοξοβολία: Τρία μετάλλια για τους «πράσινους»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για την Τοξοβολία:

«Ολοκληρώθηκε ο αναπτυξιακός αγώνας τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ με τους «Ρομπέν» του Παναθηναϊκού να διακρίνονται και να έχουν συγκομιδή τρία μετάλλια.

Το «τριφύλλι» πρωταγωνίστησε στο σύνθετο τόξο κατακτώντας την πρωτιά σε άνδρες και γυναίκες με τους Ανδρέα Κουκουζέλη και Ελευθερία Βόκολου.

Αναλυτικά τα «πράσινα» αποτελέσματα:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύνθετο τόξο ανδρών: Κουκουζέλης Ανδρέας 1ος Χρυσό μετάλλιο με 685, Φούντζουλας Γεώργιος 10ος με 629 και Οικονόμου Κώστας 21ος με 562

Σύνθετο τόξο γυναικών: Βόκολου Ελευθερία 1η Χρυσό μετάλλιο με 666 Ολυμπιακό τόξο γυναικών β´ κατηγορίας, Μητσιακη Ελένη 2η Αργυρο μετάλλιο με 425.

Ολυμπιακό τόξο γυναικων: Τσιάκα Χριστιάνα 4η με 444 και Διαμαντοπούλου Έλενα 5η με 414

Ολυμπιακού τόξου ανδρών: Θεμελής Παναγιώτης 9ος με 574, Cheng Guan 19ος με 490 και Ζαρμακούπης Αντώνιος 210ος με 123».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.