ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Με Εζέτζα στον τελικό η Εθνική

Η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει απόψε στον τελικό διεθνούς φιλικού τουρνουά με την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Μπάσκετ: Με Εζέτζα στον τελικό η Εθνική

Εμπειρίες με την Εθνική Μπάσκετ Γυναικών συλλέγει η νεαρή αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Σύνθια Εζέτζα.

Η Εζέτζα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής, η οποία συμμετέχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά στην πόλη Κάθερες της Ισπανίας.

Στον ημιτελικό, η Ελλάδα επιβλήθηκε του Πουέρτο Ρίκο με 59-50, με την Εζέτζα να αγωνίζεται για 6:20 λεπτά, σημειώνοντας τρεις πόντους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα το βράδυ, στις 22:00, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ισπανία στον τελικό του τουρνουά, με την Εζέτζα να βρίσκεται στη 12άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...