ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αντίστροφη μέτρηση του ΕΣΑΚΕ με… καταπράσινο χρώμα (Pic)

Έντονο πράσινο χρώμα περιελάμβανε η αντίστροφη μέτρηση του ΕΣΑΚΕ, για την έναρξη της Basket League.

Η αντίστροφη μέτρηση του ΕΣΑΚΕ με... καταπράσινο χρώμα (Pic)

Ο ΕΣΑΚΕ συνδυάζει την αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με διάφορα στατιστικά στοιχεία. Για την ακρίβεια σε 27 μέρες από σήμερα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΕΣΑΚΕ λοιπόν υπενθύμισε πως 27 πόντοι είναι το ρεκόρ καριέρας του Νικ Καλάθη και του Ίαν Βουγιούκα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, του Βασίλη Καββαδά της ΑΕΚ, του Ντεμάριους Μπολντς της Κύμης, του Άιβαν Άσκα του Κολοσσού και του Λευτέρη Μποχωρίδη του Άρη στην Basket League.

Δείτε την ανάρτηση:

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.