ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τότε θα βάλει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρότζ»

Τι έχει αναφέρει στους συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζος, σχετικά με την πρώτη χρηματοδότηση του Παϊρότζ για τον Παναθηναϊκό.

«Τότε θα βάλει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρότζ»

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται να βάλει τα πρώτα χρήματα για το τριφύλλι κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη. Αυτό διεμήνυσε ο Γιάννης Αλαφούζος στους συνεργάτες του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport».

Ουσιαστικά, η κάλυψη των αναγκών του Σεπτέμβρη για την «πράσινη» ΠΑΕ θα προέλθει από τις χορηγίες, με ένα ποσό να προστίθεται ως συμπλήρωμα. Χρήματα τα οποία ήταν να τα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά εν τέλει το «μπαλάκι» θα πέσει στον Ταϊλανδό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σε περίπτωση που ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ προχωρήσει στην εν λόγω κίνηση, τότε τα χρήματα που θα βάλει θα είναι τα πρώτα του για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...