ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζανδάρης: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για τους στόχους του «τριφυλλιού» τη σεζόν που διανύουμε, αλλά και για την προσθήκη του Φεντερίκο Μακέντα.

Τζανδάρης: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο Φάνης Τζανδάρης παραχώρησε δηλώσεις μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι στόχος όλων είναι να πάνε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζανδάρης

Για το φιλικό με τον Ατρόμητο: «Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες»

Για το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα: «Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επίδραση του Δώνη: «Ο προπονητής μας έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθειά μας έφερε την καλή απόδοση».

Για τον στόχο της σεζόν και τον Μακέντα: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.