ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για Βλαχοδήμο από πρώην «πράσινο» ποδοσφαιριστή!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό.

Αποθέωση για Βλαχοδήμο από πρώην «πράσινο» ποδοσφαιριστή!

Ο Νούνο Ρέις, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην συμπαίκτη του στο τριφύλλι, Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Ρέις είπε τα καλύτερα για τον ομογενή πορτιέρε στην «A bola», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν του προκάλεσε ουδεμία έκπληξη το γεγονός πως ο «Όντι» πήρε φανέλα βασικού στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ρέις για Βλαχοδήμο στην «Α bola»

«​Για εμένα δεν ήταν έκπληξη ο Βλαχοδήμος να είναι βασικός στην Μπενφίκα. Εκείνη την εποχή που βρεθήκαμε στον Παναθηναϊκό, δεν είχε αρχίσει να παίζει από την αρχή, αλλά ήταν ήδη ένα παράδειγμα επαγγελματισμού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν πάντα ακριβής, πάντα έτοιμος να δουλέψει και όταν συναντάς τέτοιους παίκτες  είναι ξεκάθαρο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει η επιβράβευση. Ήταν ο νεότερος τερματοφύλακας και έτσι είχε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά πάντα έδειχνε μεγάλη προθυμία να εργαστεί και όταν άρχισε να έχει ευκαιρίες σύντομα έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Είναι από εκείνους τους τερματοφύλακες που σώζουν παιχνίδια. Είναι πολύ ποιοτικός, εξαιρετικός παίζοντας με τα πόδια, το οποίο στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλός, εξελίσσεται και για μια άμυνα είναι πάντα καλό να έχει πίσω της έναν τέτοιο παίκτη. Αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη αρετή του είναι η τεράστια θέληση να μάθει. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος, θέλει περισσότερα«.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.