ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στον Αήττητο Σπάτων!

Μεταγραφή-βόμβα!

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στον Αήττητο Σπάτων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος επέστρεψε σπίτι του!

Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τον επόμενο χρόνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο 26χρονος αμυντικός που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Σπάτα, πήγε στη συνέχεια στον Πανιώνιο και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επέστρεψε στην Πλατεία και στις 27/8 του 2012 έκανε το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Άρη.

Το Γενάρη του 2013 ήρθε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2015, όντας Κυπελλούχος Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014.

Στη συνέχεια πήγε στην Καλλονή, ενώ με τη Λαμία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.»

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:  «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στον Αήττητο Σπάτων. Στην ομάδα βρήκα πολλούς φίλους και καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Από τη μεριά μου εύχομαι να έχω υγεία και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...