ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίντεζης: «Γι’ αυτό με σέβονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Πρίντεζης προχώρησε σε μια ξεχωριστή δήλωση.

Πρίντεζης: «Γι’ αυτό με σέβονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Πρίντεζης προχώρησε σε μια ξεχωριστή δήλωση.

Ο Ελληνας φόργουορντ, μιλώντας στα NEA, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σεβασμό από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα του δικού του χαρακτήρα, αλλά και του γεγονότος ότι οι φίλοι του τριφυλλιού ξέρουν να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν.

Μεταξύ, άλλων, ο Πρίντεζης τόνισε:

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον σεβασμό που του δείχνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Γιατί με σέβονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού; Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω ότι εκτιμούν τον τρόπο που παίζω, το ότι δεν προκαλώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.