ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ, νέα συνάντηση με Αλαφούζο

O Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ αναμένεται εκ νέου στη χώρα μας, για να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Έρχεται στην Αθήνα ο Παϊρότζ, νέα συνάντηση με Αλαφούζο

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για τον λόγο αυτόν θα επισκεφθεί εκ νέου τη χώρα μας, την προσεχή Παρασκευή, μαζί με τον γιο του, Πιτ, και σύμφωνα με τη «LiveSport», δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον mr ΣΚΑΪ.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την κρίσιμη ΑΜΚ της 21ης Σεπτέμβρη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κοινό ανακοινωθέν από τους δύο επιχειρηματίες για την ενημέρωση του κόσμου, σχετικά με την πορεία της υπόθεσης.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, όλα δείχνουν ότι αποτελεί θέμα χρόνου το οριστικό «κλείδωμα» του deal για την «πράσινη» ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.