ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβολία: Δύο μετάλλια για τον Παναθηναϊκό!

Δύο μετάλλια και εξαιρετικά πλασαρίσματα ο απολογισμός της «πράσινης» παρουσίας στην Αχαΐα.

Τοξοβολία: Δύο μετάλλια για τον Παναθηναϊκό!

Το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού συμμετείχε στον αγώνα TFG Αχαιός 2018 που έγινε στην Πλατανόβρυση Αχαΐας, κατακτώντας δύο μετάλλια.

Η Στυλιανή Αναστασιάδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ολυμπιακό τόξο γυναικών με 312 βαθμούς  ενώ  ο Φώτης Μπλάνης πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ολυμπιακό τόξο ανδρών με 275 βαθμούς.

Παράλληλα, στο σύνθετο τόξο ανδρών ο Γιώργος Φούντζουλας ήταν έκτος με 305 βαθμούς και ο Βασίλης Ορφανίδης ήταν όγδοος με 88 βαθμούς.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.