ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσίαση νέας δυνατής συνεργασίας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε τη νέα συνεργασία της με τη Lenovo. Οι δηλώσεις των εκπροσώπων αλλά και του Νίκου Παππά.

Παρουσίαση νέας δυνατής συνεργασίας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα συμπορεύεται από εδώ και στο εξής με τη Lenovo. Μια συνεργασία η οποία παρουσιάστηκε σήμερα από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τοποθετήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Άρης Χριστόπουλος, δηλώνοντας τα εξής: «Κάθε νέα σεζόν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους. Καλωσορίζουμε τη Lenovo. Η δουλειά που γίνεται στην ΚΑΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων. Καταφέρνουμε ένα κορυφαίο brand να μπει στον αθλητισμό κι αυτό είναι κέρδος».

Δήλωση για τη νέα συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του εξάστερου: «Βρίσκομαι εδώ με μεγάλη χαρά. Η Lenovo είναι κορυφαία και χαιρόμαστε που στηρίζει έμπρακτα. Η συνεργασία να φέρει γούρι για τίτλους σε μας και στη Lenovo περισσότερες πωλήσεις και καινοτομία. Είναι πολύ ευχάριστο ότι κολοσσοί συνεργάζονται μαζί μας. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες εταιρίες να μας στηρίξουν».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης, ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την κορυφαία ελληνική ομάδα στο μπάσκετ με επιτυχημένη πορεία τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποτελεί ομάδα πρότυπο και το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια με πάρα πολλές διακρίσεις και με στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες σε όλους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...