ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει στο ECA ο Παναθηναϊκός

Σταθερή η παρουσία του Παναθηναϊκού στο European Club Association.

Συνεχίζει στο ECA ο Παναθηναϊκός

Όπως, αναφέρει η πράσινη ΠΑΕ «Το European Club Association μπήκε στο 10ο χρόνο ύπαρξής του και ο Παναθηναϊκός, εκ των ιδρυτικών μελών του, διατηρείται σταθερά στα μέλη του οργάνου των ευρωπαϊκών συλλόγων! Στη συνεδρίαση των μελών που διεξήχθη το διήμερο 10-11/9 στο Σπλιτ της Κροατίας ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε τόσο στο General Assembly όσο και στις εργασίες του Institutional Relations Working Group μέσω του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, κ. Άλκη Παπαντωνίου.

Μεταξύ άλλων, έγινε προετοιμασία των προτάσεων για τις τροποποιήσεις κανονισμών και πιθανών αλλαγών στο ποδόσφαιρο (διαμεσολαβητές, συστήματα κατάρτισης κ.α.), όσο και αλλαγών εντός της ECA (ethical standars, gender diversity)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...