ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πασαλίδης στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Νταμπίζα - Δώνη για τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Πασαλίδης στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα η «Sportime».

Οι Δώνης και Νταμπίζας εξετάζουν περιπτώσεις για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, έχοντας ως στόχο να ισχυροποιήσουν τα μετόπισθεν προσθέτοντας κι άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους το όνομα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την περίπτωσή του τον προσεχή χειμώνα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που έχουν τεθεί στον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος μπορεί να βρει τη χρυσή τομή με τον Αστέρα (αν προχωρήσει η υπόθεση) εάν τον κλείσει με εξάμηνο δανεισμό και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...