ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα στη Λάρισα

Ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει» για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και ο Γιώργος Δώνης έχει αρχίσει να «φανερώνει» αρκετούς συντελεστές της «πράσινης» ενδεκάδας.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα στη Λάρισα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής την ΑΕΛ στη Λάρισα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του, ώστε άπαντες να συμμετέχουν στις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας πριν από την αναχώρηση για Λάρισα.

Έπειτα, ο Έλληνας κόουτς θα κάνει την τελική διαλογή, όσον αφορά τους εκλεκτούς έντεκα, με στόχο να «ματσάρει» τους «βυσσινί» και το τριφύλλι να επιστρέψει με το «διπλό».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως φαίνεται ότι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός

Ήδη, οι «πράσινοι» θα πρέπει να σκέφτονται την ενδεκάδα χωρίς τον Άντονι Μουνιέ, ο οποίος δύσκολα έως απίθανα να προλάβει το επικείμενο ματς. Τη θέση του Γάλλου ποδοσφαιριστή, που κάλυψε τη θέση του σέντερ φορ στο παιχνίδι με τη Λαμία, αναμένεται να μπει ο Αργύρης Καμπετσής.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, ο Διούδης θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και τους Μαυρομμάτη – Πούγγουρα να συμπληρώνουν την τριάδα, εφ’ όσον ο Οικονόμου είναι εκτός.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα πάρει τη θέση του στα χαφ, αλλά το ερώτημα που προκύπτει αφορά τον παρτενέρ του, καθώς για τη θέση «παίζουν» τρεις επιλογές, των Στάικου και Τζανδάρη οι οποίοι είναι φορμαρισμένοι, αλλά και του Χρήστου Δώνη που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Πίσω από τον Καμπετσή αναμένεται να τοποθετηθεί το δίδυμο Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη, ενώ «παίζονται» οι θέσεις των μπακ-χαφ, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.