ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απορία στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση Μπουζούκη

Η κίνηση που προκάλεσε την απορία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Μπουζούκη.

Απορία στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση Μπουζούκη

Η μη συμμετοχή του Γιάννη Μπουζούκη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Τσεχία προκάλεσε την απορία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός που προκάλεσε την απορία των «πρασίνων» αφορά την επιλογή Νικοπολίδη (προπονητής της Ελπίδων) να βάλει στο ματς τον Θανάση Ανδρούτσο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, σε αντίθεση με τον Μπουζούκη, που αν μη τι άλλο έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με δύο γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Ο Μπουζούκης δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο μεγάλο διπλό της Ελπίδων στην Τσεχία και επέστρεψε στο Κορωπί για προπονήσεις, με όσους βρίσκονταν στο «Γ. Καλαφάτης» να δηλώνουν την απορία τους σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του 20χρονου μέσου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...