ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πληρωμές μέχρι τέλους Σεπτέμβρη

Διευθετείται το ζήτημα των πληρωμών όσον αφορά τους εργαζόμενους στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Πληρωμές μέχρι τέλους Σεπτέμβρη

Οι προσπάθειες ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κανονικότητα συνεχίζονται, με τον Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Παϊρότζ, Πιτ και Γκραντ για το θέμα των πληρωμών, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο Νταμπίζας έχει λάβει σχετική ενημέρωση για τις πληρωμές των εργαζομένων στο Κορωπί, οι οποίοι περιμένουν ορισμένες χρωστούμενες δόσεις. Σύμφωνα με τα δεδομένα, τα λεφτά θα έχουν μπει στους λογαριασμούς τους μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, ώστε να «κλείσει» κι αυτό το κεφάλαιο.

Από τη στιγμή που θα πληρωθούν και οι εργαζόμενοι στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να επιστρέψει σε… κανονικούς ρυθμούς, όσον αφορά τη μισθοδοσία, κάτι που δεν συνέβαινε το προηγούμενο διάστημα, καθώς υπήρχαν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, τόσο με τους ποδοσφαιριστές (πλέον πληρώνονται στην ώρα τους), όσο και με τους εργαζομένους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.