ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση για Πασκουάλ: «Με τον Τσάβι έκανα καριέρα»

Πρώην συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ εκθείασε τη συνεργασία του με τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αποθέωση για Πασκουάλ: «Με τον Τσάβι έκανα καριέρα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τσάβι Πασκουάλ ο νέος προπονητής της Φουενλαμπράδα, Αγκουστί Χούλμπε. Ο Χούλμπε είχε συνυπάρξει με τον κόουτς του Παναθηναϊκού στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας σε δηλώσεις του, ότι με τον Πασκουάλ «έφτιαξε» την καριέρα του.

«Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια με τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Έμαθα πολλά δίπλα του σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους παίκτες και είχαμε πολλές επιτυχίες. Με τον Τσάβι έκανα καριέρα και με τον Περάσοβιτς πήρα το μάστερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χούλμπε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.