ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σταύρος Λεκκάκος: Η πετυχημένη του πορεία οδηγός για τον Παναθηναϊκό

Ο Σταύρος Λεκκάκος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παϊρόζ για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Tο προφίλ του ανθρώπου που κατάφερε να πετύχει στις εταιρίες με τις οποίες καταπιάστηκε στην ως τώρα πορεία του.

Σταύρος Λεκκάκος: Η πετυχημένη του πορεία οδηγός για τον Παναθηναϊκό

Όπως διαβάσατε προηγουμένως το όνομα του Σταύρου Λεκκάκου επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας σε περίπτωση που ικανοποιηθούν τρεις βασικές προϋποθέσεις. Όπως φαίνεται από το βιογραφικό του πρόκειται για άνθρωπο ιδιαίτερα πετυχημένο σε όποιο πόστο και αν ανέλαβε στην μακρά πορεία που έχει στον τραπεζικό αλλά και γενικότερα επιχειρηματικό κόσμο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...