ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: «Πράσινη» νίκη επί της Σουόνσι, με Σαραβάκο-Βλάχο (vid)

Στις 13 Σεπτέμβρη του 1989, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 της Σουόνσι στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Σαν σήμερα: «Πράσινη» νίκη επί της Σουόνσι, με Σαραβάκο-Βλάχο (vid)

Το εμπόδιο της ουαλικής Σουόνσι έπρεπε να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων για τη σεζόν 1989/90.

Η ομάδα του Χρίστο Μπόνεφ υποδέχθηκε τους Ουαλούς στο ΟΑΚΑ, μια ημέρα σαν σήμερα, στις 13 Σεπτεμβρίου του 1989, παρουσιάζοντας δύο… πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μετατρέψει σε δύο γκολ την κυριαρχία του, σκοράροντας με τον Βλάχο στο 4ο και με τον Σαραβάκο στο 38ο λεπτό.

Μάλιστα, το τριφύλλι κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Βλάχο στο 53′ και όλα έδειχναν ότι η υπόθεση-πρόκριση είχε «καθαρίσει» για τα καλά. Η Σουόνσι όμως κατάφερε να απαντήσει με τους Ρέινορ (63′) και Σάλακο (80′), διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον για τη ρεβάνς.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 και στη ρεβάνς, παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο χάρη στο ισόπαλο 3-3 της Ουαλίας, δύο εβδομάδες αργότερα.

Παναθηναϊκός: Αμπαδιωτάκης, Μαυρίδης, Καλιτζάκης, Γεωργαμλής, Χατζηαθανασίου, Αντωνίου, Βλάχος (64′), Κόλεφ, Καλαντζής, Σαραβάκος, Δημόπουλος (75′ Χριστοδούλου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.