ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα λένε Παϊρότζ και Πιλάβιος για τον Παναθηναϊκό

Οι Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να έρθουν σε επαφή τις επόμενες ημέρες για το τριφύλλι.

Τα λένε Παϊρότζ και Πιλάβιος για τον Παναθηναϊκό

Πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η απευθείας επικοινωνία, ίσως και συνάντηση, μεταξύ του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποτελεί ένα όνομα που αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ, όταν αλλάξει και τυπικά το τοπίο στα διοικητικά του τριφυλλιού. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Πιλάβιος έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του Ταϊλανδού, αλλά όχι ακόμη με τον ίδιο.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται οι Παϊρότζ και Πιλάβιος να τα πουν από κοντά για την επόμενη ημέρα της «πράσινης» ΠΑΕ, στην οποία ο δεύτερος θα έχει σημαίνοντα ρόλο, λόγω των νομικών γνώσεων που διαθέτει αλλά και της γεμάτης ατζέντας του με επαφές από το εξωτερικό.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.