ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι «εκλεκτοί» για το νέο Δ.Σ και ο ρόλος Γκραντ – Νταμπίζα

Το πλάνο του Παϊρότζ για το νέο Δ.Σ, τα ονόματα που «παίζουν» και ο ρόλος που θα αναλάβει το δίδυμο Γκραντ - Νταμπίζα.

Παναθηναϊκός: Οι «εκλεκτοί» για το νέο Δ.Σ και ο ρόλος Γκραντ - Νταμπίζα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστικές εξελίξεις όσον αφορά την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, με την είσοδο του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ. Τον τελευταίο καιρό, ο Ταϊλανδός με τους συνεργάτες του επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες για τον ερχομό τους στο τριφύλλι, σχεδιάζοντας το οργανόγραμμα για τη στελέχωση του νέου Δ.Σ.

Πρωταρχικός στόχος του Παϊρότζ είναι ο «εκλεκτός» για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ταϊλανδός αναζητά έναν άνθρωπο τεχνοκράτη, δίχως πρότερη εμπλοκή με τα του ποδοσφαίρου και εμπειρία από την οργάνωση μιας μεγάλης επιχείρησης, όπως είναι η ΠΑΕ.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει βγει στο προσκήνιο το όνομα του Σταύρου Λεκκάκου, με το επί χρόνια στέλεχος μεγάλων τραπεζικών ομίλων να βλέπει θετικά την προοπτική της εν λόγω θέσης, ωστόσο (όπως ο ίδιος ανέφερε με δήλωσή του στον αθλητικό Τύπο) δεν έχει δεχθεί ακόμη κρούση από πλευράς Παϊρότζ. Το όνομα του Λεκκάκου υπάρχει στη λίστα του Παϊρότζ, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, «παίζει» δυνατά και το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου, όχι όμως για το πόστο του προέδρου. Ο Πιλάβιος φέρεται να είχε δεχθεί πρόταση για να αναλάβει το «τιμόνι» της ΠΑΕ, την οποία και αρνήθηκε. Ο ίδιος όμως δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο ανάληψης πόστου στο τριφύλλι. Στις σκέψεις του Παϊρότζ υπάρχει η πρόταση για το πόστο του αντιπροέδρου, με δυνατότητα εκπροσώπησης του συλλόγου στα κέντρα αποφάσεων αλλά και στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, αναμένεται να υπάρξει η συμπόρευση των Αβράαμ Γκραντ και Νίκου Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες θα συμπορευτούν, αλλά δεν θα «μπλέκουν» τις αρμοδιότητές του, καθώς ο μεν Ισραηλινός προορίζεται για CEO του συλλόγου, δηλαδή θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό τμήμα, με συμβουλευτικό ρόλο στα μεταγραφικά. Εκεί θα κάνει «κουμάντο» ο Νταμπίζας, που θα συνεχίσει το έργο της επιλογής και των διαπραγματεύσεων με υποψηφίους στόχους, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...