ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic)

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τις προθέσεις του Παϊρότζ σχετικά με τη Μουσκρόν, οι οποίες έχουν ως άμεση συνάρτηση... τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic)

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και το επιτελείο του δρομολογούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μπουν και τυπικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να ψάχνει τρόπους ώστε να απεμπλακεί από τη Μουσκρόν, για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τριφύλλι.

Αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hln.be», τονίζοντας ότι ο Παϊρότζ θέλει να παραχωρήσει το μισό μερίδιο από τις μετοχές του στη βελγική Μουσκρόν (όπου κατέχει το 90%), ώστε να έχει άμεσα κεφάλαιο προς διάθεση για να το επαν-επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Πιενγκμπονσάντ ψάχνει αγοραστή για το μερίδιό του στη Μουσκρόν, γεγονός το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, κρίνοντας από το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η κίνησή του συνδέεται με το τριφύλλι, καθώς ο Ταϊλανδός θέλει να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της εισόδου του στην «πράσινη» ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ