ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic)

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τις προθέσεις του Παϊρότζ σχετικά με τη Μουσκρόν, οι οποίες έχουν ως άμεση συνάρτηση... τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παϊρότζ θέλει άμεσα λεφτά για να επενδύσει στον Παναθηναϊκό» (pic) | panathinaikos24.gr

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και το επιτελείο του δρομολογούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μπουν και τυπικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να ψάχνει τρόπους ώστε να απεμπλακεί από τη Μουσκρόν, για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 9.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hln.be», τονίζοντας ότι ο Παϊρότζ θέλει να παραχωρήσει το μισό μερίδιο από τις μετοχές του στη βελγική Μουσκρόν (όπου κατέχει το 90%), ώστε να έχει άμεσα κεφάλαιο προς διάθεση για να το επαν-επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Πιενγκμπονσάντ ψάχνει αγοραστή για το μερίδιό του στη Μουσκρόν, γεγονός το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, κρίνοντας από το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η κίνησή του συνδέεται με το τριφύλλι, καθώς ο Ταϊλανδός θέλει να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της εισόδου του στην «πράσινη» ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close