ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Παϊρότζ πουλάει τις μετοχές στη Μουσκρόν και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν αποκάλυψε και επισήμως την πρόθεση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ για πώληση του μισού μεριδίου από τις μετοχές που έχει στον βελγικό σύλλογο.

«Ο Παϊρότζ πουλάει τις μετοχές στη Μουσκρόν και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»

Το πρωί της Πέμπτης, βελγική ιστοσελίδα αποκάλυψε την πρόθεση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ για παραχώρηση του μισού μεριδίου από τις μετοχές που κατέχει στη βελγική Μουσκρόν, ώστε να ασχοληθεί απερίσπαστος με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος Πατρίκ Ντεκλέρκ. Ο πρόεδρος της Μουσκρόν μίλησε στη βελγική τηλεόραση για την πρόθεση παραχώρησης του μισού πακέτου των μετοχών του συλλόγου από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, καθώς οι διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι είχαν ευτυχή κατάληξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεκλέρκ για τις κινήσεις Παϊρότζ:

«Όταν ο Πιέμπονγκσάντ ήρθε, έκανε κάποιες εξαγγελίες που θα έλεγα ότι ήταν κάπως αδέξιες. Ανακοίνωσε ότι θα πάρει παίκτες, μίλησε για αυξημένα τηλεοπτικά δικαιώματα για ολόκληρο το βελγικό πρωτάθλημα που θα μπορούσε να έρθει από την Ασία και αύξηση εσόδων για όλο το βελγικό ποδόσφαιρο και φυσικά πρόσθεσε ότι θα είναι παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κάτι που ήταν μάλλον άστοχο, αφού δεν ήρθε ποτέ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ήταν αυτός που εγγυήθηκε για την αδειοδότηση αυτής της σεζόν, μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε τίποτα. Όταν ήρθε, μας το είχε πει κιόλας, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Παναθηναϊκό και μας είχε τονίσει μάλιστα ότι η υπόθεση ήταν σε καλό δρόμο.

Τώρα φαίνεται ότι τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται και εκτιμώ, μάλλον είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τις μισές μετοχές του, κάτι που σημαίνει ότι το 45% των μετοχών του συλλόγου θα τεθεί προς διάθεση. Δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό για το κλαμπ, αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε οικονομικά.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...