ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: Τι ισχύει με τις φήμες περί προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παντελής Οικονόμου δεν έχει την παραμικρή κρούση, παρά τα όσα γράφτηκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οικονόμου: Τι ισχύει με τις φήμες περί προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μια φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες ήθελε τον Παντελή Οικονόμου να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε ο Παϊρότζ για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ελληνας πολιτικός, επί σειρά ετών υπουργός και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστός φίλος του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ταϊλανδός τον έχει στη λίστα του για την «κεφαλή» του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Μέχρι τώρα, πάντως, ο ίδιος ο κ. Οικονόμου δεν έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση. Δε γνωρίζει κάτι, δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση και θα συζητούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μόνο αν η… θεωρία γινόταν πράξη.

Αν, δηλαδή, άνθρωπος του Ταϊλανδού επικοινωνούσε μαζί του και του ζητούσε συνάντηση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πάντα για τον εκλεκτό θα ξεκαθαρίσουν μετά την κατάθεση των πρώτων 10 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παϊρότζ. Πάντα στο κάδρο βρίσκονται τα ονόματα του κ. Λεκκάκου, αλλά και του κ. Πιλάβιου. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών (Θυμίζουμε ότι η ΑΜΚ “ανοίγει” στις 21 Σεπτεμβρίου) και μετά να στελεχωθεί η ΠΑΕ με το νέο διοικητικό της συμβούλιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...