ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: Τι ισχύει με τις φήμες περί προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παντελής Οικονόμου δεν έχει την παραμικρή κρούση, παρά τα όσα γράφτηκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οικονόμου: Τι ισχύει με τις φήμες περί προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Μια φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες ήθελε τον Παντελή Οικονόμου να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε ο Παϊρότζ για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ελληνας πολιτικός, επί σειρά ετών υπουργός και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστός φίλος του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ταϊλανδός τον έχει στη λίστα του για την «κεφαλή» του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 9.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τώρα, πάντως, ο ίδιος ο κ. Οικονόμου δεν έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση. Δε γνωρίζει κάτι, δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση και θα συζητούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μόνο αν η… θεωρία γινόταν πράξη.

Αν, δηλαδή, άνθρωπος του Ταϊλανδού επικοινωνούσε μαζί του και του ζητούσε συνάντηση.

Τα πάντα για τον εκλεκτό θα ξεκαθαρίσουν μετά την κατάθεση των πρώτων 10 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παϊρότζ. Πάντα στο κάδρο βρίσκονται τα ονόματα του κ. Λεκκάκου, αλλά και του κ. Πιλάβιου. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών (Θυμίζουμε ότι η ΑΜΚ “ανοίγει” στις 21 Σεπτεμβρίου) και μετά να στελεχωθεί η ΠΑΕ με το νέο διοικητικό της συμβούλιο.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close