ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή της άφιξης Παϊρότζ στην Αθήνα

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ ώστε να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να υπογραφεί το συμφωνητικό.

Εν αναμονή της άφιξης Παϊρότζ στην Αθήνα

Την αυριανή άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Αθήνα περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Mr ΣΚΑΪ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και επιστρέφει για το καθοριστικό ραντεβού με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, το οποίο θα «κλειδώσει» και τυπικά την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ουσιαστικά τα δύο σημεία που θα ορίσουν την αλλαγή εποχής στα διοικητικά της ΠΑΕ είναι η υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ Αλαφούζου – Παϊρότζ και στη συνέχεια η εισροή χρημάτων στα ταμεία από τον Ταϊλανδό στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το εν λόγω ραντεβού θα δρομολογήσει εξελίξεις, εν όψει της προγραμματισμένης για την 21η Σεπτέμβρη, ΑΜΚ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.