ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Οικονόμου και Ταμβακάκη

Τι ισχύει για τα δύο νέα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Οικονόμου και Ταμβακάκη

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να εισέλθει σε νέα διοικητική εποχή, υπό τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και ένα από τα ζητήματα που παραμένουν εκκρεμή αφορά το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, όταν αλλάξει και τυπικά η σελίδα στο τριφύλλι.

Καθημερινά βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα επιφανών επιχειρηματιών αλλά και στελεχών, όπως εκείνα του Παντελή Οικονόμου και του Απόστολου Ταμβακάκη.

Ο μεν πρώτος, σε δήλωση που παραχώρησε στη LiveSport, διέψευσε το γεγονός πως έχει δεχθεί κρούση από τον Παϊρότζ για να αναλάβει την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο πρώην υπουργός, τόνισε βέβαια πως θα επεξεργαζόταν οποιαδήποτε πρόταση, αλλά ο χρόνος για την ενασχόλησή του με τα ποδοσφαιρικά είναι περιορισμένος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δεύτερος, ο οποίος είναι σημαίνον στέλεχος της Lamda Development δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την υπόθεση, αν και είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας ότι προτιμά να παρακολουθεί την ομάδα ως φίλαθλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.