ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το πλάνο ενδεκάδας για ΑΕΛ – Η θέση που μένει «ανοιχτή»

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λάρισα και το μοναδικό «ερωτηματικό» του Δώνη.

Παναθηναϊκός: Το πλάνο ενδεκάδας για ΑΕΛ - Η θέση που μένει «ανοιχτή»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, έχοντας στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού έχει διαμορφωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, με το μοναδικό ερώτημα που καλείται να λύσει ο Δώνης να εντοπίζεται στον άξονα.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» πρέπει να αποφασίσει σχετικά με τον παίκτη που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, με δυο υποψηφίους να «ερίζουν» για τη θέση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς, όσο και ο Τζανδάρης που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, διεκδικούν μια από τις δύο θέσεις στον άξονα, στο 3-4-2-1 του Έλληνα κόουτς.

Όσο για την υπόλοιπη σύνθεση, θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Καμπετσή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.