ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Οι δύο γκολάρες του καλλιτέχνη Έκι (vid)

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2004, ο Έκι Γκονζάλες πήρε από το... χεράκι τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τον στο νικηφόρο ντεμπούτο στους ομίλους του Champions League, με δύο όμορφα γκολ στο 2-1 επί της Ρόζενμποργκ.

Σαν σήμερα: Οι δύο γκολάρες του καλλιτέχνη Έκι (vid)

Ο Έκι Γκονζάλες έχει αφήσει το «στίγμα» του στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε πάρει μαζί του στην Αθήνα όλα τα ποδοσφαιρικά και μη χαρακτηριστικά της γενέτειράς του, προσφέροντας μας ουκ ολίγες στιγμές… μαγείας, όπως έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2004 στη Λεωφόρο.

Τότε, ο εν δυνάμει πρωταθλητής Ελλάδας, Παναθηναϊκός, υποδεχόταν τη Ρόζενμποργκ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2004-5. Οι Νορβηγοί είχαν το «πάνω χέρι» από πλευράς φόρμας, καθώς μετρούσαν ήδη μια… ντουζίνα επίσημα ματς προτού έρθουν στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός όμως είχε το know how για να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία και κυρίως, έναν εξαιρετικό Έκι Γκονζάλες.

Ο καλλιτέχνης Έκι, με δύο «ζωγραφιές» βοήθησε το τριφύλλι στο να καταβάλλει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ. Το πρώτο «έργο τέχνης» ήρθε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό. Τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ Γιόνσεν και… 1-0! Η δεύτερη ζωγραφιά, ήταν ακόμη πιο όμορφη. Νέο σουτ εκτός περιοχής στο 79ο λεπτό, η μπάλα στο οριζόντιο και γκολ, με τη Λεωφόρο να σηκώνεται για δεύτερη φορά στο πόδι.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=McGxTDYtcuU

Τα δύο υπέροχα γκολ του Έκι έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο τριφύλλι και παρά τη μείωση του σκορ από τους Νορβηγούς στο τέλος, οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι (2-1), με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό βιρτουόζο. Όλα αυτά, συνέβησαν μια ημέρα σαν σήμερα, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2004.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...