ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πράσινη» πρεμιέρα στο τουρνουά κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε το πρώτο του παιχνίδι στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι (21:00).

«Πράσινη» πρεμιέρα στο τουρνουά κόντρα στην ΑΕΚ

Πρεμιέρα απόψε για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης», με αντίπαλο την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι (21:00).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού της, τόσο στην Κύπρο, όσο και τηλεοπτικά (μετάδοση από το Cosmote Sport), με το εν λόγω τουρνουά να αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να μετρηθούν οι δυνάμεις του ρόστερ, αν και υπάρχουν αρκετές ελλείψεις.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κύπρο χωρίς τη μισή… δωδεκάδα του, καθώς οι Καλάθης, Θανάσης, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Λεκαβίτσιους έχουν ενσωματωθεί στις αποστολές των εθνικών ομάδων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με απουσίες θα κατέβει στο τουρνουά και η σημερινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει κληθεί από τον Σκουρτόπουλο και τους Καββαδά, Ρατάν Μέις και Σαντ Ρός να είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.