ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πράσινη» πρεμιέρα στο τουρνουά κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε το πρώτο του παιχνίδι στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι (21:00).

Πρεμιέρα απόψε για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης», με αντίπαλο την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι (21:00).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού της, τόσο στην Κύπρο, όσο και τηλεοπτικά (μετάδοση από το Cosmote Sport), με το εν λόγω τουρνουά να αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να μετρηθούν οι δυνάμεις του ρόστερ, αν και υπάρχουν αρκετές ελλείψεις.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κύπρο χωρίς τη μισή… δωδεκάδα του, καθώς οι Καλάθης, Θανάσης, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Λεκαβίτσιους έχουν ενσωματωθεί στις αποστολές των εθνικών ομάδων.

Με απουσίες θα κατέβει στο τουρνουά και η σημερινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει κληθεί από τον Σκουρτόπουλο και τους Καββαδά, Ρατάν Μέις και Σαντ Ρός να είναι εκτός λόγω τραυματισμών.

Exit mobile version