ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρολάρισμα και ατάκες-φωτιά στη φώτο του Οικονόμου! (pic)

Οι παίκτες του τριφυλλιού έστησαν «γλέντι» στην ανάρτηση του Βαγγέλη Οικονόμου από το χθεσινό δείπνο της ομάδας.

Τρολάρισμα και ατάκες-φωτιά στη φώτο του Οικονόμου! (pic)

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις στη φωτογραφία που ανέβασε ο Βαγγέλης Οικονόμου στο instagram.

Στην ανάρτηση του Οικονόμου από το χθεσινό δείπνο της ομάδας, στήθηκε «γλέντι» από τους Διούδη, Κάτσε, Μουνιέ, με τις ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο ένας προέτρεψε τους Οικονόμου – Κάτσε να… πέσουν στη θάλασσα, ο άλλος να βάλουν μπρατσάκια, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα για τις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού του Διούδη.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σχόλια μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Vaggelis Oikonomou (@vaggelis_oikonomou)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.