ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ: Αγοράζει γραφεία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παϊρότζ είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παϊρότζ: Αγοράζει γραφεία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παϊρότζ είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οπως γράφει το «Έθνος», ο κ. Πιεμπονγκσάντ σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε αγορά γραφείων για τη στέγαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου οι υπάλληλοι της ομάδας να δουλεύουν σε καλύτερες συνθήκες από τις τωρινές.

Από τον περασμένο Μάρτιο τα γραφεία της ΠΑΕ είναι σε κτίριο της Λεωφόρου Πεντέλης και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης στον πρώτο μήνα μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηδη εξετάζονται κάποιοι χώροι 500-600 τετραγωνικών τόσο στα παλιά γραφεία της ΙΜΑΚΟ στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όσο και σε κτιριακό συγκρότημα δίπλα στη Νερατζιώτισσα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις εξελίξεις για τη μεταβίβαση των μετοχών, δεν πρόκειται να συμβεί η παραμικρή εξέλιξη πριν από την 21η Σεπτεμβρίου, όταν και ανοίγει η ΑΜΚ για τον Ταϊλανδό. Οι άνθρωποι του Παϊρότζ είναι σε συνεχείς επαφές με αυτούς του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου τα πάντα να τελειώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.