ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Στην… άκρη ο Παϊρότζ, ώρα για τρίτο τελικό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη δράση, τη δύσκολη αποστολή στη Λάρισα και την αναμενόμενη καθυστέρηση στο θέμα Παϊρότζ.

Στην… άκρη ο Παϊρότζ, ώρα για τρίτο τελικό

Ας επικρατήσει η λογική στο θέμα Παϊρότζ, διότι το πράγμα κινδυνεύει να ξεφύγει. Καθημερινά λέγονται και γράφονται ένα σωρό πράγματα για τον Ταϊλανδό, για το πλάνο του, για το πότε θα βάλει τα χρήματα, για τους συνεργάτες του, για την καθυστέρηση, για τη στελέχωση, για το γηπεδικό.

Ας μείνουμε μακριά από υπερβολές κι ας δούμε λίγο την κατάσταση με λογική και με συντηρητικές εκτιμήσεις. Το deal, εδώ που έχουμε φτάσει, μοιάζει σχεδόν απίθανο να χαλάσει. Αυτό, άλλωστε, τονίζουν και από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου τις τελευταίες μέρες. «Είμαστε στο… 95%», λένε όσοι βρίσκονται κοντά στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ταϊλανδό.

Έναν Ταϊλανδό που έχει επιλέξει την τακτική της σιγής, εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Κανείς δε λέει το παραμικρό από τη δική του πλευρά. Τα στόματα είναι κλειστά, οι διαρροές μηδαμινές και όλοι περιμένουν να έρθει η 21η Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ανοίξει η ΑΜΚ και σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπουν τα (πρώτα) 10 εκατ. ευρώ. Αυτά και τίποτε περισσότερο. Τα υπόλοιπα θα συμβούν μετά. Στελέχωση ΠΑΕ, νέο Δ.Σ, θα ακολουθήσουν. Όπως, επίσης, και η παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου από τον Παϊρότζ, η οποία επιβάλλεται να γίνει και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, προκειμένου να μάθουμε από τον ίδιο τον επιχειρηματία το πλάνο του για την «πράσινη» ΠΑΕ, τους στόχους του, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα, αλλά και στο «τριφύλλι».

Ας αφήσουμε, όμως, για την ώρα στην… άκρη τον Παϊρότζ, διότι τώρα προέχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Άλλωστε, ο Δώνης το έχει πει κι ας θεωρείται κλισέ: «Κάθε ματς κι ένας τελικός». Ετσι, λοιπόν, βλέπουν (και πολύ καλά κάνουν) και την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο τριφύλλι. Παιχνίδι με παγίδες, παιχνίδι με κινδύνους, με αρκετές ιδιαιτερότητες λόγω της διακοπής και με τους «πράσινους» να επιδιώκουν την τρίτη σερί νίκη και το απόλυτο στο πρωτάθλημα, που θα τους κάνει να «βγουν» από το μηδέν, μετά την κάλυψη του -6. Αυτά τα παραπάνω, τα γνωρίζει πολύ καλύτερα απ’ ολους ο προπονητής της ομάδας, που επισημαίνει τις δυσκολίες και ζητάει συγκέντρωση στο 100% από τους ποδοσφαιριστές του, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» ίσως αλλάξει σύστημα.  Στόχος του Δώνη είναι να έχει ένα πιο γεμάτο κέντρο στο αυριανό ματς. Αν συμβεί αυτό, τότε θα δούμε τριάδα Κουρμπέλη, Κάτσε, Τζανδάρη στη μεσαία γραμμή, τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τραυματία Μουνιέ, τον Καμπετσή. Στα στόπερ θα βρίσκονται οι Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, δεξιά ο Γιόχανσον, αριστερά ο Ινσούα και στο τέρμα ο Διούδης. Περισσότερα θα φανούν σήμερα, μετά και το τέλος της τελευταίας προπόνησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ