ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Παίκτρια του «My Style Rocks» εκτέθηκε ανεπανόρθωτα: Το τραγικό Phοtoshop και η πραγματική της εμφάνιση on camera (Pics)

Σα να το παράκανε λίγο με το photoshop, έτσι;

Παίκτρια του «My Style Rocks» εκτέθηκε ανεπανόρθωτα: Το τραγικό Phοtoshop και η πραγματική της εμφάνιση on camera (Pics)

Η Κάτια Πλούμη επιχείρησε να εισέλθει στο βραδινό Gala του «My Style Rocks» προσπαθώντας να αμβλύνει λίγο τα σχόλια που δέχτηκε μέσα στην εβδομάδα, τα οποία τουλάχιστον από την πλευρά των κριτών δεν ήταν διόλου κολακευτικά. Ήταν εξάλλου και η άτυχη της τρίτης εκπομπής όταν και γύρισε ο αστράγαλός της.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ