ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Πράσινο» το ντέρμπι στην Κ-17!

Η ομάδα της Κ-17 του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο Κορωπί.

«Πράσινο» το ντέρμπι στην Κ-17!

Στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο Κορωπί, η Κ-17 του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι από την ΑΕΚ αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Λιούμη  στο 79′, χάρη στο οποίο οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Λαζαρίδης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος, Καρβούνης (Πρέτζας), Γεωργιόπουλος (Δημοσθενιάδης), Ανθουλάκης, Παντελίδης (46′ Λιούμης), Νιάρχος (Βόσσος)

ΑΕΚ: Καλούδης, Κουρέας (70′ Κώτσιος) Θεοδώρου, Γκέγκα, Ματζουρανάκης, Πανταζέλος, Κορομηλάς, Σταμούλης (88′ Σταμούλης) Κάτσικας (90′ Ζελενίτσας) Τσερικλός (77′ Μιχόπουλος) Μαχαίρας (60′ Μαχαίρας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE