ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (18:15 - PANATHINAIKOS24.GR / NS2)

ΠΑΟ για το 3Χ3 στη Λάρισα

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και το απόλυτο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΟ για το 3Χ3 στη Λάρισα

Οι «πράσινοι» μετά τις δυο πρώτες νίκες επί Ξάνθης και Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν σβήσει το -6 νωρίς και πλέον θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλία, προκειμένου να… φύγουν από το μηδέν. Σε μια δύσκολη έδρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και θα ζεστάνει κι άλλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Δώνης έχει πάρει μαζί του 21 παίκτες. Εκτός είναι οι ανέτοιμοι Κουλιμπαλί, Οικονόμου, ο τραυματίας Μουνιέ, αλλά και ο Μακέντα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» σκέφτεται την αλλαγή συστήματος σε 4-3-3, αλλά ακόμη οριστική απόφαση δεν έχει πάρει. Σε περίπτωση που παρατάξει την ομάδα σε τέτοιο σχηματισμό, τότε κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη.

Δεξιά θα είναι ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα. Στα χαφ θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Τζανδάρης, δεξιά ο Μπουζούκης, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE