ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναγιωτόπουλος: «Τουρνουά ειδικών συνθηκών για εμάς»

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μίλησε για την παρουσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τουρνουά της Κύπρου.

Παναγιωτόπουλος: «Τουρνουά ειδικών συνθηκών για εμάς»

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για το ματς με τη Χίμκι αλλά και την παρουσία της ομάδας στο τουρνουά ”Νεόφυτος Χανδριώτης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιωτόπουλος:

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα είναι ένα ειδικών συνθηκών τουρνουά για εμάς, αλλά και για τις περισσότερες ομάδες, λόγω της απουσίας κομβικών αθλητών που καθορίζουν την αγωνιστική μας ταυτότητα. Θα έλεγα πως το πρόσημο ήταν θετικό καθώς τα περισσότερα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. Επιπλέον, βάλαμε κάποια παραπάνω πράγματα στο παιχνίδι μας για να δούμε την εξέλιξη των παικτών.

Πλέον, περιμένουμε την επιστροφή των διεθνών για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μας, τις δύο ερχόμενες εβδομάδες. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.