ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η κίνηση του Γιόχανσον στον Μπουζούκη μετά το 1-0 (pic & vid)

Πως αντέδρασε ο Ματίας Γιόχανσον στον πανηγυρισμό μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ στη Λάρισα.

Η κίνηση του Γιόχανσον στον Μπουζούκη μετά το 1-0 (pic & vid)

Ο Ματίας Γιόχανσον έκανε -σε επίπεδο παραγωγικότητας- την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, σημειώνοντας δύο γκολ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ στη Λάρισα (3-1).

Στο πρώτο γκολ, ο Σουηδός έλαβε την πάσα του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή κι αφού την… κουβάλησε για λίγα μέτρα, φρόντισε να τη στείλει συστημένη στον συμπαίκτη του.

Ο Γιόχανσον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία και αμέσως μετά το γκολ έσπευσε να δείξει με τα δύο χέρια του τον Γιάννη Μπουζούκη, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του στη φάση που έφερε το πρώτο γκολ της ομάδας, με τον 20χρονο Έλληνα παίκτη να οδεύει προς τον Γιόχανσον για να τον αγκαλιάσει.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φάση εδώ  από το 50ο δευτερόλεπτο και έπειτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...