ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» τον Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους άλλες δύο επίσημες υποχρεώσεις μέχρι τα τέλη του μήνα, αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους.

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» τον Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και στη Λάρισα, περνώντας με νίκη 3-1 από την έδρα των «βυσσινί». Πλέον, το κοντέρ γράφει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ένα από τα πιο «πειστικά» ξεκινήματα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς και θα μπορούσαν να βρίσκονταν στην κορυφή, εάν δεν «κουβαλούσαν» την ποινή του -6. Τα δεδομένα όμως έχουν γραφτεί με διαφορετικό τρόπο και, όπως έχει αναφέρει ο Δώνης, κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό για το τριφύλλι.

Το παιχνίδι στη Λάρισα ήταν το δεύτερο μακριά από την έδρα του Παναθηναϊκού, έπειτα από την πρεμιέρα στην Ξάνθη, με την ομάδα του Δώνη να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα στο να κλείσει στην έδρα της, παρουσία των οπαδών της, τον Σεπτέμβριο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επόμενη αγωνιστική (4η), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 19:00), ενώ έξι μέρες αργότερα, θα… φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα (29 Σεπτεμβρίου, 19:00). Δύο παιχνίδια τα οποία οι «πράσινοι» θα κληθούν να τα διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, «βλέποντας» στο βάθος ακόμη και την προοπτική των πέντε νικών σε ισάριθμα ματς, εφ’ όσον συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.