ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρομμάτης: «Άτυχη στιγμή το πέναλτι, αλλά με ενθάρρυναν τα παιδιά»

Ο Φάνης Μαυρομμάτης μίλησε για τη φάση του πέναλτι της Λάρισας, τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Μαυρομμάτης: «Άτυχη στιγμή το πέναλτι, αλλά με ενθάρρυναν τα παιδιά»

Ο Φάνης Μαυρομμάτης προσέθεσε άλλη μια θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, αν και υπέπεσε σε λάθος, παραχωρώντας πέναλτι στην ΑΕΛ, λίγο μετά το δεύτερο γκολ του Γιόχανσον.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Δώνης αλλά και την αντίδραση των συμπαικτών του μετά τη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυρομμάτης:

Για την παρουσία του στην ενδεκάδα και το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερα να πείσω τον προπονητή μου να με εμπιστευτεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσω της προπόνησης. Σίγουρα το να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σου δίνει ψυχολογία και εγώ θέλω να τον ανταμείψω για την εμπιστοσύνη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, με δυνατό αντίπαλο και αρκετό κόσμο. Από την πλευρά μας είχαμε αποφασιστικότητα, βγάλαμε φάσεις, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και πλέον κοιτάμε την καθημερινή δουλειά στην προπόνηση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φάση του πέναλτι: «Η φάση του πέναλτι ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν, πετύχαμε και το τρίτο γκολ και όλα καλά.

Για την ως τώρα πορεία της ομάδας: «Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στα φιλικά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά το ζήτημα είναι τι συμβαίνει στα επίσημα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για τη συνέχεια: «Ο προπονητής μας δεν κοιτάζει πολύ μακριά, θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται στην έδρα μας. Πλέον περιμένουμε πολύ κόσμο στο επόμενο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.